goedkope diamond paintings snelle levering

Uitleg Diamond painting

Uitleg:

- Om te beginnen pakt u het deel van patroon waarmee u wilt beginnen voor u. Op het patroon zitten 2 lagen, een plaklaag en een plasticlaagje, deze haalt u er gedeeltelijk vanaf. (de plaklaag laat u natuurlijk zitten)

- Kijk naar het blootgelegde gedeelte van het patroon en kies een van de figuurtjes die u op het patroon zit staan. In de legenda van zal u het figuurtje terug kunnen vinden, met het nummer van de kleur erachter.

- Zoek de kleur door te kijken naar de nummers op de zakjes met steentjes. Leg van deze kleur een aantal steentjes op een schoteltje.

- Met de pen kunt u de steentjes oppakken door deze zachtjes op een steentje te drukken.druk eerst met de pen in het waxblokje wat erbij zit, dit hoeft u niet elke keer te doen. Dat is eenmaal om de zoveel tijd, maar dat merkt u van zelf, wanneer u de steentjes niet makkelijk meer kan oppakken met de pen.

- Leg de steentjes op de hokjes in het patroon die overeenkomen met het figuurtje van de kleur. (Tip: Het handigste is om de op het blootgelegde gedeelte van het patroon alle vakjes van dezelfde kleur te vullen, voor u aan een nieuwe kleur begint)

- Wanneer u klaar bent met de kleur, kunt u de volgende kleur opzoeken en deze op dezelfde manier op het patroon te leggen.

- Wanneer u een aantal steentjes naast elkaar heeft, kunt u deze het beste zo strak mogelijk tegen elkaar aandrukken.. Op deze manier liggen de steentjes dan zo recht mogelijk.

- Wanneer u klaar bent met het blootgelegde gedeelte van het patroon, kunt u de beschermlaag verder los halen en aan het volgende gedeelte beginnen.

- Wanneer u klaar bent met een gedeelte van het patroon kunt u beginnen met het volgende gedeelte.

Mocht u nog vragen hebben stel ze gerust.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN